SEALDREAM

SANATIN SONSUZLUĞA SELAMI-DÜŞLERİNE DOKUN-AMA BÜYÜSÜ BOZULMASIN
 
AnasayfaİNTROTakvimGaleriSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 BUYURUN HALİL İBRAHİM SOFRASINA

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ÖZGEYLANİ
Süper Modoratör
Süper Modoratör
avatar

Mesaj Sayısı : 603
Kayıt tarihi : 24/07/09
Yaş : 59
Nerden : MERSİN-TOROSLAR İLÇESİ

MesajKonu: BUYURUN HALİL İBRAHİM SOFRASINA   Perş. Ağus. 13, 2009 8:39 pm


www. yemek tarifleri .org



Yemek tarifleri sitemize hoşgeldiniz. Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel, pratik, kolay yemek tariflerine ulaşmak için yemek siteleri arasında alternatifi olmayan yemek sitesi YemekTarifleri.org adresindesiniz. Tüm içeriğiyle diyet yemeklerden, leziz hazır tariflere kadar geniş bir arşivde yemek menü hizmeti veriyoruz. Ne yapacağız diye düşünmeyin, günün menüsünü kendiniz binlerce yemek tarıfı arasından oluşturabilir yemek dergilerine ve yemek kitaplarına ihtiyaç duymadan kısa sürede bir yemek kitabı yazacak deneyime erişebilirsiniz. Bu siteyi bir yemek kursu olarak düşünebilirsiniz. Yemek tarifleri sitemiz ile tüm tarif isteklerinize forumumuzda yanıt bulabilir, yemek tarifi programımızla internete bağlanmadan tarif arayabilirsiniz. Reklamlarımız bile size yemek siparişi konusunda hizmet veren çizgide sunulacaktır. İngilizce yemek tarifi çevirileri ile tüm dünya mutfaklarının yemek zevki önünüze gelecek. Basit yemek tarifleri ile kalori sorunu olmadan yemeğinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Binlerce yemek tarifleri önünüzde... Afiyet olsun!

SONUNDA! Sitedeki yemeklerin tamamını bir program haline getirdik, indirmek için buraya tıklayınız...



Yemek tarifleri
























Av Etleri
Bisküviler - Kurabiyeler
Çorbalar
Deniz Ürünleri
Dolmalar
Et Yemekleri
Hamur İşleri
Kebaplar
Kekler - Pastalar
Köfteler
Mezeler - Ordövrler
Pilavlar
Reçeller - Marmelatlar
Sakatat Yemekleri
Salatalar
Sandviç - Kanepeler
Sebze Yemekleri
Soslar
Tanımsız
Tatlılar
Tavuk Yemekleri
Yahniler
Yarışma Tarifleri
İçki - İçecekler
Yumurta Yemekleri


Fındık yağı tercih edilmeli
İngiltere Lincoln Üniversitesi Gıda ve Biyokimya Bölümü öğretim görevlisi ve Fındık Araştırma Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Celalettin Alaşalvar, fındık yağının, piyasada bulunan diğer yağlardan daha kaliteli olduğunu savundu. Doç. Alaşalvar, tombul fındığın içinde bulunan Oleic asit, E vitamini ve kalsiyumun insan sağlığına son derece faydalı olduğunu da bildi...>>>

Ihlamur balı
Yalova'da üretilen ıhlamur balı Türkiye piyasasında olduğu kadar yurtdışında da rağbet görüyor.Türkiye'de sadece Artvin ve Yalova'da ağırlıklı olarak üretilen ıhlamur balı iç ve dış piyasada adeta kapışılıyor. Kilosu 25-30 milyon arasında değişen bal, birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Yalova dağlarında bulunan ıhlamur ağaçlarının çevresine bahar ay...>>>

Balık mutlu ediyor
Ağırlıklı olarak balıkla beslenen toplumlarda, et ve sebze ağırlıklı beslenenlere kıyasla ortalama yaşam süresinin daha uzun olduğu, insanların daha çok fiziksel direnç gösterdikleri belirlendi. Uzmanlara göre işin sırrı, tuzlu su balıklarının etinde bulunan Omega-3 yağlarından kaynaklanıyor. Genetik beslenme uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre, Omega-...>>>

Sağlıklı içme suyu
Türkiye'deki her 10 insandan 7'sinin sağlıklı içme suyundan yoksun olduğu bildirildi. Çevre Mühendisleri Odası 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, küresel çevre sorunlarının başında küresel ısınma ve iklim değişikliği; orman alanlarının hızla azalması; kuraklık ve çölleşme; sınır aşan hava ve su kirliliği; tehlikeli atıkların sını...>>>

Isırgan otu ile yemek
Çocukluğunda bir çok kişinin bacağını ısırgan dalamıştır. Hatta bazı kişilerin çocukluk anılarında bacaklarına ısırgan otu vurularak cezalandırılma da yer alır. Bundan dolayı ısırganın pek de iyi bir şöhreti yoktur. Ama, yararlarını bilenler, dalamasına aldırmazlar. İlkbaharda tarla kenarlarından, duvar diplerinden, viraneliklerden ısırgan toplarlar. Tabiî e...>>>

Alabalık lezzeti
Alabalık türleri arasında en lezzetlisinin kırmızı benekli alabalık olduğu, bilimsel anket çalışmasıyla belirlendi. ****** Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü'nün yaptığı 3 yıllık çalışma sonucu, doğal ortamda ender bulunan kırmızı benekli alabalık, kültür ortamına alıştırılarak üretilmeye başlandı. Kırmızı benekli alabalığın, kültür ortamın...>>>

Mangal olayı
Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi için, iyice yıkadığınız bir elma ya da bir parça limonun kabuğunu ateşe atın. Ateşe atacağınız birkaç sap biberiye de ete farklı tat katabilir. Ama bu tadın ve kokunun çok baskın olmaması için biberiyenin etin pişirme süresinin sonuna doğru ateşe atılması gerekir. Mangal yaparken etten akan y...>>>
Tarif ara



Popüler liste









Ağlayan kek
Fırında Tavuk
Makarna salatası
Açma
Kakaolu Islak Kurabiye
Domates Çorbası
Peynirli Poğaça
(Kolay) Tuzlu Kurabiye
Batırık
Tekirdağ köftesi

Yeni yemekler









Aşure
Pırasalı Pay
Tart Kendini Sevdiren
Kakaolu Kare Dilimleri
Çikolatalı Üçgen veya Törkiş Bar
Patlıcan İtalyan İşi
Bonfile Akşam Sefası
Makarna Dedikodu
Çarçabuk Bir Fanfin Makarna
Pekmezli İncir Tatlısı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
BUYURUN HALİL İBRAHİM SOFRASINA
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ruh hali ve daha fazla smile
» Anadolu motifleri, ve kullanım alanları
» Winx Clup'taki Bloom'un Hangi Hali Daha Güzel?
» HALİLÇAVUŞ
» Ruh hali nasıl eklerim?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SEALDREAM  :: RESİM VE HEYKEL :: İNSAN OLMAK-
Buraya geçin: